Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 28g13kcal0.1g2.3g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g8.1g2.4kcal0.1g0.3g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 22g61kcal0.4g0.7g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g186kcal4.2g6.6g14.8g2.2g
Valittu annoskoko70g93kcal2.1g3.3g7.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal1.1g1.7g3.7g0.6g
Arvot/100g100g133kcal3g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957