UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12519g43kcal1.6g1.3g3.6g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 22g17kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g4.7g39kcal0g0g4.3g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 10g3.7kcal0g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g213kcal4g12.4g15.8g1.2g
Valittu annoskoko70g106kcal2g6.2g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal1g3.1g4g0.3g
Arvot/100g100g152kcal2.9g8.9g11.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236