Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 2.7g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Adzika kaste 220ml0.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.6kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g39kcal1.2g3.4g2g1.2g
Valittu annoskoko70g19kcal0.6g1.7g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g10kcal0.3g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.4g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149