Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g24g26kcal5.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 7.8g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.9g10kcal1.1g0g0.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g202kcal15.8g12.6g9.4g1g
Valittu annoskoko70g101kcal7.9g6.3g4.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g51kcal4g3.2g2.4g0.3g
Arvot/100g100g144kcal11.3g9g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642