Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g7.1g13kcal0.5g0.3g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras14g50kcal1.9g9.4g0.4g0.9g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.4g2.4kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 14g33kcal2.7g0g2.4g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu1.1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g204kcal11g19.8g8.6g2g
Valittu annoskoko70g102kcal5.5g9.9g4.3g1g
Annoskoko puolitettuna35g51kcal2.8g5g2.2g0.5g
Arvot/100g100g146kcal7.8g14.1g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978