Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 8.2g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 5.6g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g56kcal1.6g11.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko70g28kcal0.8g5.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g14kcal0.4g2.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1.1g8g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967