Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g10g35kcal0.8g7.5g0.2g0.3g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.9g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g1.4g2.8kcal0g0.4g0.1g0g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g4.7g13kcal0.7g0g1.1g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g159kcal4g22.4g5.6g1.8g
Valittu annoskoko70g80kcal2g11.2g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g40kcal1g5.6g1.4g0.5g
Arvot/100g100g114kcal2.9g16g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=425251