Soija-makaronilaatikko

Valmistetaan kuten kaikki makaroonilaatikot.

Keitä makaronit suolavedessä ja turvota soijarouhe toisessa vedessä.

Siivilöi makaronit ja sekoita soijarouheeseen haluamasi mausteet.

Lado vuokaan jossa vähän öljyä, ripottele sekaan pilkottua porkkanaa ja sörssä sekaasin.

Sitte tee maidosta ja munasta sinne liemi, laimenna vedellä jos et halua "seinämaista" makaroonilaatikkoa.

Paista sillee sopivasti ja syö.
Kun aterian jakaa kolmeen osaan, kaloreita tulee about 400 kcal, tai jos jaat annoksen neljään, kaloreita tulee noin 250 .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.5g3.2kcal0.7g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 25g24kcal0.8g4.9g0.1g0.2g
Soijajauho vähärasvainen 1.6g6.1kcal0.7g0.4g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g6.2g20kcal3.1g1.9g0g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaa 6.2g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g146kcal11.8g18.4g2.2g1.8g
Valittu annoskoko70g73kcal5.9g9.2g1.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g37kcal3g4.6g0.6g0.5g
Arvot/100g100g104kcal8.4g13.1g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148297