Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g17g23kcal1.5g3.1g0.4g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g6.3g24kcal0.1g0.2g2.6g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki13g10kcal1.6g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g212kcal7g11.2g15.4g2.2g
Valittu annoskoko70g106kcal3.5g5.6g7.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal1.8g2.8g3.9g0.6g
Arvot/100g100g151kcal5g8g11g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143