Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 15g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Parsakaali (Pirkka)10g2.9kcal0.4g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2.7g9kcal0.6g0g0.8g0g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g50kcal2.6g5.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko70g25kcal1.3g2.8g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g13kcal0.7g1.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1.8g4g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056