Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)19g31kcal2.6g0.1g2.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g3.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g98kcal6.2g6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko70g49kcal3.1g3g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal1.6g1.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.4g4.3g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326