Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Tomaatti, tuore23g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.8g23kcal1.8g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g71kcal4.2g3.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko70g35kcal2.1g1.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g18kcal1.1g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g50kcal3g2.7g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480