Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 16g52kcal4.3g0g3.8g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g20g70kcal2.6g14g0.4g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g293kcal17.6g30.4g11g1.4g
Valittu annoskoko70g146kcal8.8g15.2g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g73kcal4.4g7.6g2.8g0.4g
Arvot/100g100g208kcal12.5g21.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518