Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 35g73kcal5.7g0g5.6g0g
Kaali, valkokaali35g7.4kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g161kcal12.2g2.4g11.4g1.4g
Valittu annoskoko70g80kcal6.1g1.2g5.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna35g40kcal3.1g0.6g2.9g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914