Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%31g53kcal6.3g0g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti7g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.5g4.1kcal0.2g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g153kcal15.2g3.6g8g1.6g
Valittu annoskoko71g76kcal7.6g1.8g4g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g38kcal3.8g0.9g2g0.4g
Arvot/100g100g108kcal10.8g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963