Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 27g21kcal0.5g4.2g0.1g0.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g12g17kcal1.8g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.4kcal0.6g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g116kcal7.6g10.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko70g58kcal3.8g5.4g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna35g29kcal1.9g2.7g1.1g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.7g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479