Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Pinaatti 3.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g20kcal1g3g0g1.8g
Valittu annoskoko70g10kcal0.5g1.5g0g0.9g
Annoskoko puolitettuna35g5kcal0.3g0.8g0g0.5g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795