Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 5.3g19kcal0.6g4g0.1g0.3g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%14g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)4.4g8.9kcal0.2g1.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g4.2g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Lohi tuoresuolattu 35g63kcal8.5g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g212kcal20.6g13.2g8.4g0.6g
Valittu annoskoko70g106kcal10.3g6.6g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g53kcal5.2g3.3g2.1g0.2g
Arvot/100g100g151kcal14.7g9.4g6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281