Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio6.3g17kcal1.2g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g300kcal23.4g0.4g23g0g
Valittu annoskoko70g150kcal11.7g0.2g11.5g0g
Annoskoko puolitettuna35g75kcal5.9g0.1g5.8g0g
Arvot/100g100g214kcal16.6g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923