Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)27g18kcal3.3g1.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton22g31kcal2.6g0g2.2g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%10g25kcal1.4g1.1g0.6g4.8g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit10g39kcal3.9g1.6g2g1.5g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g228kcal22.4g8g9.8g13g
Valittu annoskoko70g114kcal11.2g4g4.9g6.5g
Annoskoko puolitettuna35g57kcal5.6g2g2.5g3.3g
Arvot/100g100g162kcal15.9g5.7g7g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188