Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 47g50kcal10.9g0g0.7g0g
Currytahna punainen3.8g10kcal0.1g0.3g0.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]16g54kcal1.9g0g5.9g0g
Aurajuusto3.8g13kcal0.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g254kcal27.4g0.6g17.2g0g
Valittu annoskoko71g127kcal13.7g0.3g8.6g0g
Annoskoko puolitettuna35g63kcal6.9g0.2g4.3g0g
Arvot/100g100g180kcal19.4g0.4g12.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996