Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g0.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, keitetty, suolaton 13g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g13g21kcal0.3g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g118kcal6.4g7.2g6.8g0.6g
Valittu annoskoko71g59kcal3.2g3.6g3.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna35g30kcal1.6g1.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g84kcal4.5g5.1g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659