Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g43kcal1g7g1g1.2g
Valittu annoskoko71g22kcal0.5g3.5g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g11kcal0.3g1.8g0.3g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.7g5g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066