Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra38g30kcal6.4g0.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g16g54kcal0.3g0.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g237kcal13.8g3g18.8g0.4g
Valittu annoskoko70g119kcal6.9g1.5g9.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna35g59kcal3.5g0.8g4.7g0.1g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352573