Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g28g37kcal5.9g0g1.4g0g
Sipulikuutiot Apetit11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Maizena maissitärkkelys3.2g11kcal0g2.7g0g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)7g5.8kcal0.7g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g124kcal13.4g8g4g0g
Valittu annoskoko71g62kcal6.7g4g2g0g
Annoskoko puolitettuna35g31kcal3.4g2g1g0g
Arvot/100g100g88kcal9.5g5.7g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110