Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.3g0.7g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.5g0.7kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 10g5.5kcal0.1g1.2g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g11g12kcal0.3g0.4g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g68kcal1.8g9g2g2g
Valittu annoskoko71g34kcal0.9g4.5g1g1g
Annoskoko puolitettuna35g17kcal0.5g2.3g0.5g0.5g
Arvot/100g100g48kcal1.3g6.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316