Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g30kcal2.4g3.4g0.4g1.2g
Valittu annoskoko71g15kcal1.2g1.7g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g7kcal0.6g0.9g0.1g0.3g
Arvot/100g100g21kcal1.7g2.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122