Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g54g51kcal10.8g0g0.9g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g6.3g16kcal0.2g0.3g1.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g36kcal1.3g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g207kcal24.6g0.6g13g0g
Valittu annoskoko71g103kcal12.3g0.3g6.5g0g
Annoskoko puolitettuna35g52kcal6.2g0.2g3.3g0g
Arvot/100g100g146kcal17.4g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270