Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee23g22kcal5g0g0.2g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk33g17kcal0.2g0.3g2g0g
Currytahna punainen1.9g4.9kcal0g0.2g0.4g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g1.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g10g2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g101kcal10.8g3.6g5.2g0g
Valittu annoskoko71g51kcal5.4g1.8g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna35g25kcal2.7g0.9g1.3g0g
Arvot/100g100g72kcal7.6g2.5g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455