Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka17g59kcal2.2g11.5g0.1g0.6g
Ruisjauho Pirkka5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.8g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)13g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Kebablastu 300g, pouttu9g24kcal1.4g0.5g1.8g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g8.8g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Pizzajuusto, valio4.7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g257kcal10.8g33.8g7.8g3.2g
Valittu annoskoko71g129kcal5.4g16.9g3.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g64kcal2.7g8.5g2g0.8g
Arvot/100g100g182kcal7.6g23.9g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029