Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu5.9g21kcal0.7g4.2g0.1g0g
Vadelma 27g11kcal0.3g1.1g0.2g1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g280kcal6.2g34g12.2g2g
Valittu annoskoko71g140kcal3.1g17g6.1g1g
Annoskoko puolitettuna36g70kcal1.6g8.5g3.1g0.5g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846