Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.3g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)5.6g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g9g33kcal0.2g0.8g3.3g0g
Mansikka 8.3g3.8kcal0g0.7g0g0.2g
Banaani, kuorittu 11g10kcal0.1g2.1g0g0.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen17g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g244kcal4g31.4g10.8g1.2g
Valittu annoskoko71g122kcal2g15.7g5.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g61kcal1g7.9g2.7g0.3g
Arvot/100g100g171kcal2.8g22.1g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705