Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 36g39kcal6.9g0g1.2g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g18g55kcal3.5g0.1g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoviini kuiva 7.3g5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g205kcal21g1.2g11.4g0.4g
Valittu annoskoko71g102kcal10.5g0.6g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal5.3g0.3g2.9g0.1g
Arvot/100g100g144kcal14.8g0.8g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794