Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Muna, annos 60g3.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%19g12kcal2.1g0.8g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu21g8.5kcal0g1.9g0g0.4g
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g3.7g27kcal0g0g3g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.10g34kcal1.3g6.6g0.2g0.4g
Canderel makeutusjauhe1g4kcal0g1g0g0g
Muna, annos 60g6g5.3kcal0.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g199kcal8.4g23.2g7.8g1.6g
Valittu annoskoko71g100kcal4.2g11.6g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna35g50kcal2.1g5.8g2g0.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g16.4g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369