Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)24g10kcal0.4g2g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 14g3.7kcal0.5g0.4g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)14g23kcal3.5g0.1g0.9g0g
Herkkusieni säilyke 8.9g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g147kcal13.2g12.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko71g73kcal6.6g6.4g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal3.3g3.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g104kcal9.3g9g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647