Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g13g16kcal0.4g0.5g0.3g0.4g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pinaattipakaste 150g14g2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%6.3g5.6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio13g8.1kcal1.6g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g4.5g15kcal0.5g3g0g0.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g121kcal8.8g9.8g2.8g2g
Valittu annoskoko71g61kcal4.4g4.9g1.4g1g
Annoskoko puolitettuna36g30kcal2.2g2.5g0.7g0.5g
Arvot/100g100g85kcal6.2g6.9g2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563