RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 39g42kcal7.5g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 7.8g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 16g26kcal0.4g0.4g2.3g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.9g10kcal0.3g2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g163kcal17g5.4g7.4g1.4g
Valittu annoskoko71g81kcal8.5g2.7g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g41kcal4.3g1.4g1.9g0.4g
Arvot/100g100g115kcal12g3.8g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489