Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g25g55kcal4.7g0g4.2g0g
Sika-nautajauheliha13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0g
Nokkonen (100g)3.1g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g3.1g9kcal0.6g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g237kcal18.6g7g14.8g0.4g
Valittu annoskoko71g119kcal9.3g3.5g7.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g59kcal4.7g1.8g3.7g0.1g
Arvot/100g100g167kcal13.1g4.9g10.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813