Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g20g68kcal2.6g13.5g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)20g18kcal3.2g0.3g0.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa7.8g23kcal1.8g0g1.8g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g285kcal15.8g29.8g11.2g1.6g
Valittu annoskoko71g143kcal7.9g14.9g5.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g71kcal4g7.5g2.8g0.4g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686