Kaalilaatikko

Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 175g398kcal33.3g0g29.8g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)7.3g7.3kcal0.5g1.2g0g0.2g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1055kcal78.2g32.2g68g18.8g
Valittu annoskoko700g528kcal39.1g16.1g34g9.4g
Annoskoko puolitettuna350g264kcal19.6g8.1g17g4.7g
Arvot/100g100g75kcal5.6g2.3g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243858