Lihamureke

Liota sipulikeitto + korppujauho vedessä, n. 10 min. Lisää jauheliha ja kananmuna, sekoita hyvin.

Paista murekkeenä uunissa 200 asteessa 40 min. tai paista pihveinä pannulla tai uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 466g1031kcal81.5g0g79.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)56g151kcal4.2g27.4g2.8g5.6g
Korppujauho 33g122kcal3.5g24.9g0.3g1.8g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2722kcal188.4g104.8g172.8g14.8g
Valittu annoskoko700g1361kcal94.2g52.4g86.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna350g681kcal47.1g26.2g43.2g3.7g
Arvot/100g100g194kcal13.5g7.5g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355012