Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g250g163kcal4g37.5g0.3g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g175g166kcal35g0g3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g100g80kcal0.5g7g6g1g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g51g74kcal8.5g0.8g4.4g0.1g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g11g8.4kcal0.2g1.6g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.7g12kcal0.4g1.9g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1009kcal97.2g97.8g28.4g3g
Valittu annoskoko700g504kcal48.6g48.9g14.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna350g252kcal24.3g24.5g7.1g0.8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449