Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g84g511kcal15.9g4.2g46.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale25g15kcal2.5g1.3g0.1g18.3g
Tattarijauho, Myllynparas59g199kcal7.6g39.6g1g3.1g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g42g151kcal7.1g19.7g3.2g6.7g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)17g1.7kcal0.3g0g0.1g14.2g
Vesi419g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g342kcal0.5g0.5g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2469kcal68.6g137g176g84.6g
Valittu annoskoko700g1235kcal34.3g68.5g88g42.3g
Annoskoko puolitettuna350g617kcal17.2g34.3g44g21.2g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365