Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g71g128kcal5.3g2.9g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 285g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras144g503kcal19.4g94.3g4.2g8.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g3.6g24kcal0g0g2.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 143g325kcal27.1g0g24.2g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu11g28kcal3.3g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g2038kcal111.4g198.6g85.4g18.6g
Valittu annoskoko700g1019kcal55.7g99.3g42.7g9.3g
Annoskoko puolitettuna350g509kcal27.9g49.7g21.4g4.7g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978