Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)438g298kcal7g65.2g0.4g0g
Emmental, punaleima 17%88g254kcal29.8g0g14.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g175g149kcal2.4g7.7g12.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g1400kcal78.4g145.8g55.2g1g
Valittu annoskoko700g700kcal39.2g72.9g27.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna350g350kcal19.6g36.5g13.8g0.3g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629