Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1538g1171kcal28.9g238.3g3.1g15.4g
Parsakaali (Pirkka)968g290kcal44.5g19.4g2.9g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g11g26kcal0.6g4.5g0.5g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g269g901kcal59.1g0.8g75.3g0g
Vesi3871g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)344g93kcal4.5g16.5g0.7g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g4960kcal275.2g559g165g42.4g
Valittu annoskoko7000g2480kcal137.6g279.5g82.5g21.2g
Annoskoko puolitettuna3500g1240kcal68.8g139.8g41.3g10.6g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056