Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g700g2520kcal196g14g189g0g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2310g3295kcal288.8g6.9g236.8g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g1750g4480kcal315g56g332.5g8.8g
Ranskankerma Valio840g2352kcal21g29.4g235.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g25294kcal1641.6g212.6g1987g17.6g
Valittu annoskoko7000g12647kcal820.8g106.3g993.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna3500g6324kcal410.4g53.2g496.8g4.4g
Arvot/100g100g181kcal11.7g1.5g14.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357