Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1599g5125kcal428.1g0g382.8g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1999g6996kcal255.9g1393.2g38g64g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1999g660kcal66g97.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal109.9g2.6g90.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g29130kcal1739.6g3036.2g1107.8g143g
Valittu annoskoko7000g14565kcal869.8g1518.1g553.9g71.5g
Annoskoko puolitettuna3500g7283kcal434.9g759.1g277g35.8g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.7g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518