Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 3500g7256kcal567g0g560g0g
Kaali, valkokaali3500g739kcal42g119g7g73.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g15989kcal1218g238g1134g147g
Valittu annoskoko7000g7994kcal609g119g567g73.5g
Annoskoko puolitettuna3500g3997kcal304.5g59.5g283.5g36.8g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.7g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914