Herkullinen makaronilaatikko pekonilla

Keitä makaronit kypsiksi.

Paista pannulla ensin pekonit ja siirrä sivuun valumaan talouspaperin päälle.

Paista jauheliha.

Lisää jauhelihaan tomaattimurska, suola ja valkosipuli.

Voitele uunivuoka ja lisää valutetut makaronit vuokaan.

Lisää jauheliha-tomaattimurskaseos ja sekoita makaronien kanssa.

Lisää muna-maitoseos.

Asettele pekonit päälle ja pekonien päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1398g4576kcal142.4g928.2g15.4g46.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1398g2321kcal265.6g0g139.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1293g453kcal12.9g87.9g6.5g18.1g
Amerikan Pekoni filee, HK524g839kcal110.1g1.6g471.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa524g1573kcal120.6g0g120.6g0g
Maito, Kevyt1398g643kcal44.7g67.1g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu419g528kcal46.1g1.3g37.7g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14000g21924kcal1489.2g2181.4g1626g131g
Valittu annoskoko7000g10962kcal744.6g1090.7g813g65.5g
Annoskoko puolitettuna3500g5481kcal372.3g545.4g406.5g32.8g
Arvot/100g100g157kcal10.6g15.6g11.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452094